Na jó, a sütési idő 15 perc. Ha hozzávesszük az előkészületeket akkor 20 percről beszélhetünk. Kifogás nincs, tűnés a konyhába elkészíteni, ha eddig még nem tettétek volna. :) Ez a recept ez elmúlt egy-két év alatt hatalmas karriert futott be, ebben bizonyára közre játszott a fantasztikus íze, a gyorsasága, és hogy könnyen beépíthető bizonyos diétákba és életmódokba. A baconbe tekert zöldspárgáról beszélek.
Zöldspárga bacon ölelésben
(2 személyes adag)
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A spárgákat megtisztítjuk: megfogjuk és meghajlítjuk őket, a fás résznél maguktól eltörnek. Ezután nincs más dolgunk, mint becsavarni a zöldségeket a baconbe. Ezt lehet egyenként (1 spárga 1 bacon), vagy csinálhatunk csinos kis csokrokat úgy, hogy a baconbe több spárgát csavarunk bele. Egy tepsibe rakjuk őket, és 15 perc alatt megsütjük. Ennyi!
Sózni a szalonna miatt nem kell, más fűszer pedig ezek mellett az ízek mellett fölösleges. A kevesebb néha több. :)
|
szépségek |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése